طريقة عمل ميكس جريل

200 جم كفتة ضانى.
100 جم فراخ شيش تاوك.
150 جم كباب ضانى ريش.
جارنيه مشوى (بصل - طماطم – فلفل ).
توابل للشي تاوك ( ملح – فلفل – مستردة – بصل مبشور – زبادى ).


ملحوظة : توضع جميع التوابل على الكباب و الكفتة ماعدا الزبادى والمستردة .

طريقة التحضير

- تتبل الكفتة بالبصل والملح والفلفل ثم توضع على الاسياخ.
- تتبل قطع الفراخ بالملح والبصل والفلفل والزبادى والمستردة وترك لمدة ساعة ثم توضع على الاسياخ.
- تتبل الحمة الضانى والريش بالملح والفلفل والمستردة والبصل وترك لمدة ساعة ثم توضع فى الاسياخ.
- يوضع البصل والفلفل والطماطم فى الاسياخ ثم تسوى جميع الاسياخ حتى تمام النضج ثم تقدم ساخنة وشهية وتزوق بقليل من البقدونس المفروم.
و بالعافية

إرسال تعليق

0 تعليقات